algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Cort comença un programa escolar per combatre la desigualtat i la violència

La xifra de casos atesos s'ha incrementat durant l'any 1998

La desigualtat entre sexes i la violència seran enguany les principals problemàtiques que el Departament d'Acció Social a l'Ajuntament de Palma farà front. Això és gairebé un repte per la regidora d'aquesta àrea, Carme Sagrado, que anuncià a aquest mitjà la posada en marxa d'un nou programa social per lluitar contra aquesta situació, cada pic més patent en la nostra societat.

I és que, segons les dades facilitades pel Servei d'Acollida a dones i famílies de l'Ajuntament, un total de 328 dones han hagut d'acudir a aquest centre municipal durant l'any 1998. Això sense comptabilitzar les denúncies efectuades a la Policia Local per dones que han patit algun tipus de violència domèstica o maltractament psicològic.

El més greu és que la xifra de persones ateses per aquest servei durant l'any 98 ha experimentat un increment respecte del 1997, quan el nombre de casos d'acollida va ser de 185.

Justament per evitar que la xifra continuï creixent, els membres d'Acció Social presentaran a la Comissió de Govern de dimecres un projecte creat per Òmnium Educatiu i de la Federació d'Apa de les Illes Balears. El programa, que rep el suport de la regidoria d'Acció Social i d'Educació, pretén aconseguir una major igualtat entre sexes al mateix temps que combatre la violència.

El projecte compta amb un pressupost de 4.800.000 pessetes i està destinat als centres educatius, escoles i instituts.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.