algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

Ramis recrimina a Andreu Matas la seva oposició al pla de pedreres

«Andreu Matas diu bagenades quan xerra del pla de pedreres». Així de contundent es va referir el conseller de Medi Ambient del Govern balear, Miquel Ramis, a les darreres manifestacions fetes pel batle de Sineu contra el nou pla de pedreres del Govern que preveu l'obertura de les pedreres de Son Corb i Son Corpet que es troben dins del terme municipal sineuer.

Ramis va explicar que «els projectes presentats per fer les noves pedreres compleixen tots els requisits legals i les condicions mediambientals necessàries, a més estan previstes al nou pla de pedreres, per tant des del Govern no els podem denegar el permís». De tota manera el conseller va deixar ben clar que la responsabilitat final d'autoritzar la llicència d'activitat és de l'Ajuntament, que s'ha d'emparar en la legalitat existent.

En aquest sentit recomanà al batle Matas que dediqui els seus esforços a fer complir les estrictes condicions d'explotació que s'imposen a les noves pedreres.

Per la seva banda, Andreu Matas va voler evitar entrar en polèmica amb el conseller i es va limitar a defensar les seves reivindicacions com a batle.

Tot i això va deixar caure a Ramis que «amb el raonament del conseller supòs que els del PP de Sineu també deuen dir bagenades ja que al darrer ple també votaren contra les noves pedreres. Pareix que els populars no s'aclareixen ja que s'oposen a les pedreres segons el municipi on s'hagin de crear».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.