algo de nubes
  • Màx: 30°
  • Mín: 23°
28°

Sampol creu una «befa» que Matas expliqui la política energètica a Atenes

El portaveu nacionalista no sap si anar a la capital grega per informar-se'n

El portaveu del PSM-Nacionalistes de Mallorca, Pere Sampol, considera una «befa» que Jaume Matas aprofiti la seva visita a Atenes per explicar els criteris del pla energètic abans de donar-los a conèixer a l'oposició parlamentària i als ciutadans de les Illes Balears.

Sampol va ironitzar ahir sobre el «privilegi» que tindran els assistents al congrés sobre desenvolupament sostenible que es desenvolupa a Atenes de conèixer aquestes dades de primera mà. Sampol es planteja, en to sarcàstic, viatjar a la capital greca per tenir accés a la informació que facilitarà Jaume Matas.

Segons Sampol, «el Govern balear encara no ha estat capaç d'aclarir el futur energètic de les Illes. Fins ara, l'Executiu autonòmic ha parlat de totes les opcions possibles: unir les Balears i la Península amb un cable submarí, construir una central a s'Estalella, fer un gasoducte o transportar gas liquat amb un vaixell».

«La decisió de Matas "continua el diputat nacionalista" de parlar de política energètica en un fòrum europeu, quan no ha descobert la línia política que pensa aplicar a la Comunitat Autònoma, és un frau tant per als nostres ciutadans com per als participants al congrés, que escoltaran la intervenció del president balear».

Sampol sospita que, «una vegada més, el president Matas es dedicarà a vendre a fora de les Balears una imatge que no s'ajusta gens a la realitat política i social de la nostra comunitat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.