algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

L'oratori de Sant Felip Neri obre les portes com a local per a la gent gran

La reforma de l'antic oratori de Sant Felip Neri de Porreres per convertir-lo en un local per a la Tercera Edat, va ser inaugurat ahir a la localitat amb la presència del president del Govern balear, Jaume Matas, el bisbe de Mallorca, Teodor Úbeda, la consellera de Presidència, Rosa Estaràs, el batle de Porreres, Josep Roig Salleras i la resta del consistori.

L'acte d'inauguració va començar a les 16 hores a les mateixes dependències de l'oratori on es va poder contemplar la gran reforma que s'hi ha fet per adequar l'edifici a les necessitats d'un centre propi per a la gent gran.

La presidenta de la Tercera Edat, Margalida Oliver, que du 11 anys en el càrrec, va ser la persona encarregada de donar la benvinguda a les autoritats a les quals va agrair l'esforç duit a terme per poder disposar d'un local d'aquestes característiques. Té un extensió de 200 metres quadrats i dues plantes.

L'oratori de Sant Felip Neri és un dels edificis més emblemàtics de Porreres, actualment és propietat del Bisbat però l'organisme eclesiàstic ho ha cedit a la Tercera Edat perquè pugui utilitzar les dependències per a les seves activitats.

Les obres han suposat una inversió de 12 milions de pessetes de les quals, vuit han estat aportats pel Govern balear, dos per l'Ajuntament de Porreres i dos més per l'associació de la Tercera Edat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.