algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
26°

Quatre menors escapen d'un centre de Palma després d'agredir el monitor

Els adolescents atacaren l'empleat perquè no els entregava 1.000 pessetes

Quatre menors d'un centre d'acollida de Palma han estat interceptats per agents del Cos Nacional de Policia acusats d'amenaçar, agredir i robar un monitor del recinte. Després de l'atac al treballador fugiren i no foren localitzats fins dues hores més tard.

El fet tingué lloc divendres a la matinada. Segons manifestaren els menors en les dependències de la Policia, devers la una de la matinada varen entaular una conversa amb el monitor, al qual sol·licitaren 1.000 pessetes que eren d'un dels adolescents però que romanien en situació de dipòsit. L'empleat es negà a entregar els doblers i Juan Antonio P.A., de 16 anys, l'empengué fins que el va fer caure. Mentre el jove agredia el monitor, dos interns de 15 i 12 anys escorcollaren els calaixos a la recerca d'algun objecte de valor. Tan sols aconseguiren 200 pessetes en efectiu i un ganivet de cuina que, encara que l'arribaren a esgrimir, no serví per amenaçar el monitor.

Els tres adolescents seguiren agredint el treballador sota l'atenta mirada d'un altre nin de 13 anys que segons les primeres investigacions no participà en l'atac però que després escapà amb els seus companys. El monitor provà d'utilizar el telèfon per avisar la Policia i els tres menors li varen pegar per impedir que agafàs l'aparell. Més tard els quatre individus fugiren i no foren trobats fins a les dues de la matinada per una patrulla del Cos Nacional de Policia en les rodalies de Portopí. Juan Antonio P.A., de 16 anys, fou l'únic detingut i els seus companys tornaren de bell nou al mateix centre de menors.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.