algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
25°

La promotora de l'institut amenaça d'aturar-ne les obres si no cobra aviat

L'empresa NECSO, que s'encarrega de la construcció de l'institut, ha amenaçat d'aturar les feines si l'Ajuntament de Sineu no comença a fer efectiu el pagament de l'obra feta fins al moment. El PP així ho ha denunciat a través de la seva portaveu Apol·lònia Lull explicant que el constructor va entrar al registre municipal el passat desembre una carta posant de manifest aquesta reclamació.

Llull creu que aquesta és una prova evident que l'Ajuntament no pot assumir el finançament de l'institut i per això reclama a l'equip de govern que negociï la subrogació del conveni que va signar amb el Ministeri de forma que el Govern assumeixi les obligacions municipals pel que fa al pagament de l'obra i a la seva direcció.

El batle, Andreu Matas, respongué les acusacions explicant que «jo ja no en vull parlar més, de l'institut. Que el PP parli i facin de guitarres que mentre, nosaltres acabarem l'institut». Matas volgué deixar clar que «nosaltres ens hem cansat de negociar el conveni de finançament amb el Govern balear però ha anat allargant la situació sense donar-nos una resposta definitiva».

«Em pareix d'un cinisme absolut que el PP de Sineu vulgui emprar l'institut com una arma electoral» va dir Matas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.