cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

El PSIB es planteja presentar un text alternatiu a la nova llei de turisme

Qüestiona aspectes com l'«excessiu intervencionisme» del Govern en l'àmbit hoteler

Els socialistes balears estan sospesant la possibilitat de presentar un text alternatiu a la llei general de turisme elaborada per l'Executiu i que ha d'iniciar en breu la seva tramitació parlamentària.

El candidat socialista a la presidència del Govern, Francesc Antich, va manifestar ahir que el projecte legislatiu elaborat per la Conselleria de Turisme és estudiat aquests dies per experts turístics dels partit i consultat amb agents del sector per tal d'analitzar aspectes com el seu «excessiu intervencionisme».

Així, la idea inicial dels socialistes passa per poder elaborar un text que es refereixi bàsicament al sector turístic i es quedi al marge d'altres aspectes referents a l'ordenació territorial i que correspondrien a les futures directrius i plans territorials.

També es qüestiona l'intervencionisme del projecte, bàsicament centrat en el sector hoteler i que es queda al marge d'altres ofertes complementàries.

En aquest sentit, el que es demana Antich i el seu partit és si l'intervencionisme és excessiu i per què es restringeix a l'allotjament hoteler.

Un altre dels aspectes sobre el qual podria incidir el text legislatiu alternatiu dels socialistes és en les «fórmules complexes» de substitució de les places hoteleres obsoletes per les de nova creació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.