algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
22°

Incendiaris contra una família humil

La Guàrdia Civil ja té pistes per descobrir qui volia fer volar una casa de foravila d'Algaida

Tres garrafes de cinc litres "dues de benzina i una de gasoil" dues bombones de càmping gas i diverses mànegues de butà seccionades per deixar anar emanacions, eren els instruments que un o diversos criminals feren servir en l'intent de fer volar pels aires una casa de foravila d'Algaida.

La temptativa d'atemptat es va cometre dimarts passat poc abans de les quatre de l'horabaixa. L'objectiu era la casa de la finca de Can Bassa, en el número 310 del polígon 17 de la localitat. Els seus habitants són una família de cinc membres que es manté gràcies a la feina en la construcció. Ni ells ni els veïns s'expliquen qui els vol mal.

Pel que fa a possibles enemistats en el poble, el funcionariat de la casa de la vila només té constància d'algun «conflicte» amb les víctimes arran d'algunes multes de trànsit.

La Guàrdia Civil del poble, com era d'esperar, sí que està damunt el cas. Tenen dades sobre un turisme que va sortir a tota velocitat de dins un caminoi proper al lloc dels fets poc després que fos descobert l'intent d'atemptat. També és en el seu poder un document relacionat amb la compra de menjar per aviram que va aparèixer dins el domicili sinistrat i que tot apunta que pertany als infractors.

Els primers indicis assenyalen que els criminals pretenien utilitzar una espelma per provocar la detonació, perquè n'hi havia una en el camí de sortida de la finca sense que ningú no sabés com hi havia arribat. El més possible és que la volguessin deixar encesa per tenir temps d'escapar mentre aquesta s'anava consumint fins tocar la benzina o fes esclatàs el gas.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.