algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
24°

Els professionals denuncien que les llicències de taxi ja estan donades

El sector es mostra majoritàriament en contra de l'ampliació

Els taxistes d'Alcúdia no s'amaguen gens ni mica quan afirmen que les llicències de taxis que demanen els hotelers a l'Ajuntament ja estan donades.

Alguns taxistes com Ignasi Cànaves recorden fins i tot un ple de 1986 en el qual es varen donar deu llicències «de manera equivocada», apunta. «Les cinc darreres per xamba perquè hi entràs el germà del regidor socialista Antoni Gelabert», va afegir. Cànaves en aquells moments era regidor popular, en l'oposició municipal.

Aquesta actitud oberta que semblen demostrar els taxistes quan parlen d'adjudicacions, no l'apliquen quan han d'opinar sobre l'augment del nombre de llicències que ha sol·licitat l'agrupació empresarial i hotelera d'Alcúdia per pal·liar la manca de servei durant l'estiu. Sembla que aquest fet està envoltat de secretisme. Encara que alguns acaben dient que s'hi oposen, uns altres es limiten a arrufar el nas.

La idea de tenir nova competència no convenç la majoria, encara que hi ha taxistes com Cànaves que després afirmen i, això ho fan sense entrebancs, que «alguns propietaris de taxis estaran ben contents de desfer-se del seu conductor».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.