muy nuboso
  • Màx: 26°
  • Mín: 23°
26°

Les sol·licituds de subvencions per a la rehabilitació de cases pujaren un 21%

Durant el 98 es varen demanar 380 ajuts per embellir edificis

Les sol·licituds de subvencions per a la rehabilitació integral d'habitatges es varen incrementar un 21 per cent durant l'any 98, segons les dades de la Direcció General d'Arquitectura i Habitatge.

El total de sol·licituds presentades va ser de 380, destacant els augments produïts a Eivissa, un 60 per cent, i Formentera, un 600 per cent.
D'aquestes 380, 172 foren qualificades definitivament com a susceptibles de subvenció, amb projectes que han ascendit a 908 milions de pessetes. Mentrestant, a 239 projectes se'ls va concedir la qualificació provisional, el que ha suposat un total de 1.415 milions de pessetes en subvencions, que seran pagades en part pel Ministeri de Foment, en part per la mateixa Conselleria de Foment del Govern balear.

Les sol·licituds provisionals es concedeixen perquè les obres de rehabilitació puguin començar mentre es negocia la quantitat exacta que se subvenciona entre l'administració i el particular o l'entitat que fa la sol·licitud.

Tot aquest pla de rehabilitació i embelliment d'edificis està inclòs dins les obres del pla Mirall, en les quals participen les conselleries de Turisme, Foment i Medi Ambient.

Concretament, la Conselleria de Foment s'encarrega dels projectes relatius a la reforma de façanes. En aquest sentit, els projectes han pujat enguany a 396 milions de pessetes, dels quals la Comunitat Autònoma en finançarà 178.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.