algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

AIPC exigeix un debat per declarar Portocristo entitat local menor

El grup critica la falta de pressupost propi per a aquest nucli costaner

Els dos regidors de l'Agrupació Independent de Porto Cristo (AIPC), Jaume Brunet i Salvador Vadell, exigiran a la batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), que inclogui en el pròxim ple el debat sobre la declaració de Portocristo com a entitat local menor.

Fa uns mesos, els dos regidors presentaren una esmena perquè fos debatuda per l'Ajuntament en ple, però l'agrupació encara no ha obtingut cap resposta. El portaveu de l'AIPC, Jaume Brunet, ha explicat que «estam cansats d'esperar una resposta de la batlessa a la nostra petició. Així que, quan hagin passat les festes de Nadal, demanarem que la nostra proposta sigui tinguda en compte i es debati en ple».

La proposta de l'Agrupació Independent fa referència a la reiterada negativa que obtenen de l'Ajuntament de Manacor quan demanen la dotació d'un pressupost propi per a Portocristo. Per aquest motiu, els regidors de l'AIPC pensen que «la solució més adient per a la nostra població és disposar de la major autonomia possible dins l'Ajuntament de Manacor: i aquesta és la d'una entitat local d'àmbit territorial inferior al municipal».

Segons AIPC aquesta mesura «dotarà Portocristo d'una certa autonomia política i descentralitzarà la presa de decisions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.