nubes dispersas
  • Màx: 18.95°
  • Mín: 13.93°
18°

Investiguen a Palma els suposats maltractaments a una nina de dos anys

La menor presentava a la cara la marca dels dits d'una mà adulta

El Grume (Grup de Menors) del Cos Nacional de Policia investiga els presumptes maltractaments que ha sofert una nina de dos anys que resideix amb la seva mare en un pis del centre de Palma. Els agents cerquen el company sentimental de la dona per interrogar-lo però aquest roman en parador desconegut.

Un efectiu de la Policia Local de Proximitat va ser avisat per uns veïns de l'existència d'una nina de curta edat que suposadament havia patit una agressió. Aquest fet es produí el 18 de desembre i tot d'una els investigadors del Grume començaren les gestions per esbrinar si havia tingut lloc algun tipus de maltractament.

Segons es pogué determinar, la nina de dos anys va presentar la marca dels cinc dits d'una mà adulta en el seu rostre durant un parell de dies. Es va saber que quan la menor era demanada per la procedència de les marques deia el nom de l'individu que resideix amb la seva mare, del qual es desconeix si també és el progenitor de la nina.

Per aquesta raó els agents intentaren localitzar aquest home però fins al dia d'avui no ha estat possible entrevistar-se amb ell. La mare de la criatura ha negat als policíes qualsevol tipus d'agressió a la seva filla, ni per part seva ni del seu company.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.