cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

L'equip de govern durà l'oposició als jutjats per «paralitzar l'Ajuntament»

Votaren contra la urgència d'un ple en què s'hi havia d'aprovar el superàvit de 1997

L'equip de govern de Felanitx, presidit pel batle Miquel Riera (PSOE), està disposat a dur els grups de l'oposició (PP i Coloms a la Sala) davant la Justícia. El motiu d'aquesta decisió del batle és que «ambdós grups han paralitzat l'Ajuntament», segons explicà el tinent de batle, Antoni Nadal.

El fet fou que l'oposició va impedir que ahir matí es fes una sessió plenària, extraordinària i d'urgència, per aprovar definitivament el repartiment dels 140 milions del superàvit de les comptes de 1997.

Aquesta suma s'havia de destinar a l'habilitació de la primera fase de la nova biblioteca municipal i a l'execució d'obres del pla Mirall, entre les quals destaca la restauració de la font de Santa Margalida i l'embelliment de la plaça Pax, dos dels projectes de més importància que s'inclouen dins aquest pla.

S'ha d'esmentar que el dia 24 s'aprovà inicialment el repartiment d'aquests doblers gràcies a l'absència d'un regidor del Partit Popular. D'altra banda, Coloms considera que aquest acord del passat dia 24 no s'ajusta a llei perquè les partides no han estat adjudicades dins aquest any. Sota aquest argument, Cals presentà una al·legació al darrer ple que no fou admesa perquè no va poder ser registrada a temps.

Aquesta al·legació, així com l'aprovació definitiva del superàvit, s'havia de debatre a la sessió d'ahir i la urgència del ple venia motivada per la necessitat de publicar al butlletí oficial el repartiments d'aquest superàvit i el termini acabava ahir mateix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.