cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Un home de 66 anys pateix greus ferides en ser atropellat a Llucmajor

Un home de 66 anys, anomenat Gabriel N.F., patí ferides de caràcter greu ahir dematí després de ser atropellat en el carrer Sa Font de Llucmajor.

L'accident es produí devers les 11.30 hores quan la víctima es disposà a travessar el carrer. Un turisme que circulava per aquell punt l'atropellà i l'home quedà estès en el terra.

Una ambulància del 061 es desplaçà al lloc al igual que els efectius de la Policia Local i la Guàrdia Civil. A causa de les greus ferides que havia sofert es decidí el trasllat urgent del vianant a un hospital. En poc temps l'accidentat arribà a la Clínica Rotger on fou examinat pels facultatius que recomanaren el seu ingrés. Segons informaren fonts mèdiques, Gabriel N.F. pateix un traumatisme craneoencefàlic greu i diverses contusions per tot el cos.

La Policia Local de Llucmajor confeccionà un complet informe dels fets per aclarir quines havien estat les causes de l'accident. Segons les primeres hipòtesis tot fa pensar que el fet tingué lloc per un despistament del vianant.

Aquest no fou l'únic accident de conseqüències serioses que es registrà ahir a les carreteres mallorquines. A les quatre de l'horabaixa dos turismes xocaren a la carretera de Sóller, just enfront de l'estació del tren de Son Sardina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.