cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

La Policia identifica un suposat exhibicionista a les Avingudes

Un home de devers cinquanta anys va ser interceptat dimecres passat per agents del Cos Nacional de Policia a les Avingudes de Palma per un suposat delicte d'exhibicionisme.

El fet es produí poc abans de les quatre de l'horabaixa quan la centraleta del 091 va rebre telefonades d'alguns testimonis que avisaven de la presència d'un individu que mostrava els genitals als vianants. Segons sembla, l'home es dedicava a fer gests grollers amb els seus genitals a les persones que caminaven per les voreres de les Avingudes, amb especial predilecció per la gent jove.

Una dotació es desplaçà a les Avingudes i a l'altura de l'Escola Graduada l'home va ser localitzat quan estava en «plena acció» en el cantó de les Avingudes amb el carrer General Ricardo Ortega.

En un primer moment, l'individu negà qualsevol tipus d'actitud exhibicionista però més tard reconegué haver ensenyat els genitals a unes joves. Aquesta circumstància va ser confirmada pels encarregats d'un comerç pròxim que pogueren observar l'acció abans de l'arribada dels agents.

El sospitós va ser traslladat a les instal·lacions de la Prefectura Superior de Policia on fou identificat plenament, i es descobrí que no tenia cap tipus de detenció en el passat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.