algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El jutge obliga a aturar les obres d'un aparthotel per fer-hi un camp de futbol

El president de la Unió Esportiva demanà el compliment d'una sentència del 89

El jutjat número 1 d'Inca ha ordenat aturar la construcció d'un aparthotel de devers 300 places que Grupotel construeix en un solar on hi havia un camp de futbol, que s'ha de restituir. D'aquesta manera es fa realitat una sentència de l'any 1989 que donà la raó al president de la Unió Esportiva de Can Picafort, Luis Pomares.

Una comissió judicial es desplaçà fins al solar on Grupotel realitza les obres per executar l'ordre de suspensió. Es respon així a una petició de Pomares que al·legà «impotència i indefensió» en haver-se incomplit la sentència dictada el 89 i demanà «la defensa dels seus drets» mitjançant l'aturada immediata dels treballs. Pomares vol que es retorni el solar a l'estat en què es trobava abans de dictar-se la sentència de primera instància.

Originalment els solars sobre els quals, segons la sentència, s'ha de restituir el camp de futbol i els vestidors, eren d'uns altres propietaris. Ara, emperò, és l'empresa Grupotel la que està construint l'aparthotel que el jutjat número 1 d'Inca ha aturat. Aquesta empresa compta amb la corresponent llicència d'obres, que va ser concedida per l'Ajuntament de Santa Margalida amb data de 28 de setembre de 1998.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.