algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 22°
24°

Cent persones protesten a Son Dureta contra la creació de fundacions

Bertran, gerent de l'hospital, en canvi, espera que aquest model de gestió s'apliqui aviat

Un centenar de treballadors es concentraren ahir a l'entrada de Son Dureta per protestar contra la futura reconversió dels centres hospitalaris públics en fundacions. Una iniciativa emparada per llei i que, segons els sindicats, promotors de la concentració, és una nova passa cap a la privatització de la sanitat pública.

Una teoria que el gerent de Son Dureta, Sergi Bertran, va negar ahir categòricament de manera simultània a la manifestació dels treballadors. El gerent criticà la postura dels manifestants, perquè «critiquen el que no coneixen». Segons Bertran, dir que la conversió dels hospitals en fundacions suposarà un retall pressupostari en la Sanitat Pública, demostra que «desconeixen la realitat, perquè en cap moment no s'ha dit que els centres deixaran de percebre fons públics».

Bertran indicà que espera que es modifiqui «el més aviat possible» el sistema de gestió de Son Dureta, actualment sota la tutela de l'Insalud, mitjançant la conversió del centre en fundació pública. El màxim dirigent de l'hospital assegurà que aquesta nova forma de gestió suposarà una «major autonomia per a Son Dureta i una millora de les condicions laborals dels treballadors sanitaris».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.