algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Els veïns rifen una panera per acabar l'obra de la plaça

L'Ajuntament i la parròquia hi posaran també part dels doblers

Els veïnats del petit llogaret de Jornets han pres l'original iniciativa de sortejar una panera nadalenca amb l'objectiu de treure fons per pagar l'acabament de la reforma de la plaça.

Aquesta petita història arranca quan l'Ajuntament de Sencelles decidí canviar l'asfalt de la plaça per un empedrat mitjançant el pla Mirall. El projecte emperò, inexplicablement no va incloure un petit tros ubicat davant l'antic convent. Curiosament tot i que se sap que aquest tram és d'ús públic es desconeix si es propietat municipal o bé del bisbat que va cedir al poble l'ús de les cases del convent. Els veïnats demanaren a l'Ajuntament que modificàs el projecte incloent aquest tram i es va arribar a un acord per pagar aquest empedrat a parts iguals entre el municipi, els veïnats i la parròquia. El cost total de la reforma ascendeix a 300.000 pessetes.

El delegat municipal del llogaret, Gabriel Torrens ha explicat que davant aquest problema es va decidir que enguany els beneficis de la panera de Nadal es destinarien a la plaça». En total s'han fet un milenar de números dels quals ja en tenen més de la meitat de venuts. Si algú esta interessat a col·laborar en podrà comprar el proper diumenge després de l'ofici religiós. L'afortunat se sabrà el 21 de desembre després del sorteig de l'ONCE.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.