nubes dispersas
  • Màx: 17.43°
  • Mín: 8.69°
17°

Munar confia que el juny del 99 el CIM es governi «sense traves d'EU»

La presidenta d'UM vol també un canvi en les majories del Parlament

La presidenta del Consell Insular de Mallorca i d'Unió Mallorquina, Maria Antònia Munar, expressà ahir la seva confiança que els partits que governin aquesta institució després dels comicis del 99 «obtinguin l'estabilitat necessària» per fer-ho sense «les traves» que actualment suposen els vots d'EU.

Evidentment, Maria Antònia Munar també expressà el seu desig que del procés electoral de juny del 99 se'n derivi «un canvi» en la majoria del Parlament que provoqui una major representativitat dels altres partits «que redundarà en benefici dels ciutadans».

Actualment, el Pacte de Progrés integrat per PSIB-PSOE, PSM i UM necessita els vots d'EU per aconseguir majoria i poder aprovar els seus projectes, com aquests dies succeeix amb les directrius del Pla territorial de Mallorca o els Pressuposts per al 99. Així mateix, Munar també confià, en el tradicional brindis de Nadal amb la premsa d'UM celebrat ahir, poder aconseguir representació en el consistori de Palma en les properes eleccions i en un to mig de broma comentà que s'aconseguiran «com a mínim tres regidors». Munar es mostrà molt crítica amb l'actual equip de govern, especialment pel que fa a les actuacions a les barriades, que estan molt abandonades, alhora que posà de relleu la necessitat d'una major comunicació amb els ciutadans per tal de fer arribar la seva veu a les decisions municipals.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.