cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.31°

El 1998 serà el segon millor del decenni quant a creixement de la construcció

Només el 1995 se superà l'increment que s'assolirà el 98, que serà d'un 9'3

El sector de la construcció experimentarà enguany uns dels majors creixements de la producció d'aquesta dècada, només superat pel volum de producció del 1995.

A l'evolució del sector durant la darrera dècada destaquen els continus alts i baixos. En aquest sentit, les pujades i davallades han estat marcades per les diferents crisis o les recuperacions de l'economia balear.

Amb més de 6.000 construccions encetades de bell nou i gairebé 12.500 en marxa, l'auge del sector al 98 és encara força evident, tot i que ja s'està avançant cap a una ralentització del sector.

El bon moment de la construcció ha duit un increment important del nombre de ocupats, entorn al 30 per cent. D'aquesta manera l'atur baixà fin quasi el 20 per cent respecte de l'any anterior.

Unes altres dades significatives són les que fan referència al consum de ciment, que pujà dues vegades més que el 97 i les hipoteques amb un increment del 56'6 per cent.

Finalment, les previsions apunten que per a l'any que ve continuarà el creixement però amb menys intensitat. Així i tot, molt probablement es fregarà el 8 per cent d'increment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.