algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
22°

La normativa urbanística permetrà urbanitzar quasi 60.000 metres nous

L'Ajuntament endureix les condicions per fer construccions a fora vila

La nova normativa urbanística del municipi afavorirà la urbanització de quasi 60.000 metres quadrats de sòl. Així s'especifica a la revisió del planejament que l'Ajuntament va aprovar ahir dematí de manera inicial.

Les principals modificacions fetes afecten el sòl urbà de tres dels cinc nuclis del municipi: Sencelles, Biniali i Cas Canar, deixant fora de la revisió Jornets i Ruberts.

Així, a Sencelles s'ha modificat l'extensió de la unitat d'actuació de Son Company excloent dos propietaris que no estaven interessats a desenvolupar la urbanització. D'aquesta manera, només hi ha inclosos els afectats que sí ho volen tirar endavant. Això suposarà la construcció de 128 nous habitatges. El desenvolupament d'aquesta urbanització farà que l'Ajuntament rebi com a compensació més de dues quarterades per a zona verda i diferents usos.

De fet, l'equip de govern ja hi projecta fer un nou dispensari mèdic, un aparcament per a autocars, un centre d'acollida de peregrins, una guarderia i una zona verda. En el nucli de Biniali s'ha ampliat el nucli urbà permetent un mínim de nou noves cases. A més, hi quedaran més de 1.000 metres per a la construcció de dues zones verdes o dos aparcaments públics. A Cas Canar es requalifiquen uns terrenys rústics que varen ser cedits a l'Ajuntament per un particular com a zona verda.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.