nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Breus

• Manacor

Sessió per a cuidadors El Centre Comarcal d'Acció Social de Manacor presentarà el proper dimarts dia 15 de desembre una sessió pràctica sobre la higiene personal i cura de la pell en persones discapacitades. La higiene en persones discapacitades representa per als familiars cuidadors, una sèrie de dificultats davant les quals no estan sovint preparats. Per això s'exposarà un ventall de tècniques que ajuden a realitzar aquestes pràctiques en els domicilis. M.F. Donació d'un mural
L'escultor i ceramista Agustín González Erice ha donat un mural a l'Institut d'Educació Secundària Na Camel·la. Aquesta obra artística s'ha ubicat a l'entrada del centre educatiu, donant-li un gran atractiu. Tant els alumnes, com els professors de l'Institut, així com la Conselleria d'Educació, Cultura i Esports han agraït a l'escultor aquest simbòlic detall. DdB.

Portocristo El president de l'associació de veïns de Portocristo, Bernat Amer, s'ha dirigit a la batlessa de Manacor, Catalina Sureda (PP), per sol·licitar l'explotació, gestió i administració de l'ORA per un termini de deu anys i mitjançant formalització del pertinent contracte. En compensació, l'associació invertiria tot el benefici en obres de manteniment i millora a Portocristo. M.F.

Agència de viatge Ja ha obert les seves portes a Manacor l'agència de Viatges Kibet, que està ubicada a la plaça de sa Bassa. Aquest establiment es va inaugurar la nit de divendres passat i mostrà a tots els presents la seva àmplia oferta per a les vacances de Nadal. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.