algo de nubes
  • Màx: 17.61°
  • Mín: 9.46°

Breus

• Lloseta

Centre Sanitari La conselleria de Sanitat ha donat el seu vistiplau a l'ampliació del centre sanitari després de la petició feta per l'Ajuntament. D'aquesta manera, es garanteix el finançament de l'obra que serà assumit inicialment per les arques municipals, tot i que el Govern li retornarà el cost durant un període de deu anys. Ara els tècnics municipals redactaran el projecte d'execució que es desenvoluparà en un solar de propietat municipal ubicat darrere de l'actual dispensari. L'ampliació del centre era una de les necessitats més urgents del poble després que les velles instal·lacions s'havien quedat petites per l'increment dels serveis ofertats. T.G.

• Sóller

Cementeri L'empresa Servicios y Construcciones Madeira, S.A., ha estat l'escollida per dur a terme la reconstrucció de murs de contenció a torrents de Sóller i Esporles pressupostats en 42 milions de pessetes. A Sóller, es tracta de reconstruir un mur al torrent de vora la part baixa del cementeri, el que segons, ha manifestat el regidor responsable, Vicenç Pérez, suposarà una important millora ja que la proximitat del torrent és un perill, especialment si es produeixen pluges intenses. Precisament a la zona on s'ha de fer aquesta obra darrerament s'hi ha fet una ampliació del cementeri que ha comportat la construcció de noves tombes. M.A.C.

• Calvià

Remodelació Magaluf Les obres de remodelació de la segona fase de Magaluf transformaran una part d'aquesta localitat turística. El projecte, considerat per l'Ajuntament com un dels plans estrella, juntament amb el passeig de Calvià, estarà finalitzat si es compleix el calendari previst el pròxim mes de maig. L'actuació municipal, inclosa en el pla Mirall, compta amb un pressupost de 1.215 milions de pessetes, finançats a parts iguals per ambdues institucions. Les obres, executades per l'empresa Aglomsa, corresponen a la remodelació de tota la zona pública inclosa en les avingudes Pere Vaquer Ramis, s'Olivera i Sa Porrassa. J.R.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.