algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Nou accident en el punt de la carretera de Valldemossa on morí una professora

La carretera de Valldemossa registrà ahir un nou accident de trànsit en el mateix punt on divendres de la setmana passada perdé la vida una professora de la UIB, Maria Estrella Escalona. En aquesta ocasió les conseqüències no han estat tan tràgiques, però és un altre fet que demostra que la carretera necessita una reforma.

L'accident es produí devers les 9.40 hores en el fatídic punt quilomètric 6'200, quan José Antonio A.B., de 30 anys, va perdre el control del turisme que menava i impactà contra un cotxe que circulava pel carril contrari.

Una unitat de l'Associació d'Ambulàncies Illes Balears acudí al punt quilomètric de l'accident i auxilià el conductor, el qual patia politraumatismes. El seu estat era greu i es decidí traslladar-lo a la Clínica Juaneda, on fou examinat pels metges.

Però aquest no va ser l'únic accident de gravetat que es registrà ahir. Quatre persones resultaren ferides en un xoc frontal que es produí en la carretera que connecta Establiments amb Esporles. Devers les 2.15 hores i en el quilòmetre 9'5, una furgoneta ocupada per Roman R.A., de 21 anys, i Jaume P.A., de 22, impactaren contra un turisme. Dins el cotxe hi anaven Antonio S.M., de 48 anys, i la seva acompanyant Amparo S.S., de 49, els quals patiren lesions greus i varen ser traslladats a Son Dureta. Els joves de la furgoneta patiren lesions lleus.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.