cielo claro
  • Màx: 14.96°
  • Mín: 7.61°
14°

Troben un martell amb sang que es pogué utilitzar en el crim de Can Pastilla

L'eina romania oculta davall un turisme estacionat prop del lloc de l'assassinat

El Grup d'Homicidis del Cos Nacional de Policia investiga si un martell i que es trobà ahir horabaixa en el carrer Horaci de Can Pastilla fou utilitzat durant l'atac que costà la vida a Josep Bernat Tomàs, el regent de l'hostal Marbel de Can Pastilla.

Un comerciant de l'esmentat carrer fou el que va veure l'eina sobre l'asfalt, després que un turisme que havia estat estacionat aquests dies abandonàs el seu lloc i descobrís el martell. L'home decidí avisar la Policia i en poc temps es personaren els investigadors.

L'utensili presentava restes de sang que ara seran examinades per determinar si pertany a la víctima. També, amb els resultats de l'autòpsia, es podrà saber si s'utilitzà com a arma durant l'agressió. L'examen a aquest objecte podrà descobrir una sèrie de empremtes dactilars si es donà el cas que els delinqüents actuaren sense guants. Els agents que duen el cas ja han aconseguit esbrinar molts aspectes de l'assassinat i sembla ser que de cada vegada s'està més a prop d'identificar els criminals. Tot sembla indicar que fou més d'una persona la que assaltà l'hostal Marbel durant la matinada de dimecres i de les gestions efectuades s'ha determinat que l'atac a l'home fou brutal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.