algo de nubes
  • Màx: 18.48°
  • Mín: 13.93°
18°

La PIMEM exigeix participar en les converses sobre la circulació a la plaça

Les obres que s'estan executant a la plaça de la Constitució continuen provocant la indignació de diferents col·lectius, especialment dels comerciants, que se senten perjudicats per les dificultats que els ciutadans tenen per accedir a plaça, fins i tot anant a peu. Pel que sembla, s'ha notat en el nivell de vendes, que en les darreres setmanes ha devallat i per aquest motiu demanen compensacions.

Així, l'associació PIMEM de Sóller, i segons ha informat el seu president, Pep Canyelles, han presentat un escrit a l'Ajuntament en el qual demanen la creació d'una comissió de seguiment de les obres, en la qual els comerciants hi volen formar part.

Aquesta comissió s'encarregaria de vigilar l'execució de les obres i també de discutir com ha de quedar la circulació un cop aquestes finalitzin.

Per altra banda, l'Associació PIMEM i després de consultes amb advocats, ofereix la possibilitat als comerciants que vulguin sol·licitar legalment la reducció de l'IAE fins en un 80%, encara que segons diu Pep Canyelles, sol·licitant això no se soluciona res, ja que com a molt pot suposar pagar cinc mil pessetes més o menys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.