algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
12°

Palma és una de les ciutats més cares de l'Estat, segons l'OCU

Palma és, segons l'Organització de Consumidors i Usuaris (OCU), una de les ciutats més cares de tot l'Estat, juntament amb ciutats com ara Alacant, Sant Sebastià o Pamplona, sobretot pel que fa a juguetes i electrodomèstics, tenint en compte que són precisament aquests els productes que més es venen en aquestes festes de Nadal.

L'estudi de l'OCU, a més, desvetlà que, en conjunt, les ciutats espanyoles tenen els preus més baixos d'Europa. Sobretot en allò que fa a productes de fotografia, i petits electrodomèstics com planxes i batedores.

L'estudi, que es va fer a 2.500 establiments de tot tipus, informa que l'Estat espanyol té bons preus en juguetes, discos i calculadores. Només el Principat d'Andorra té preus més baixos en aquests articles.

En general, Andorra té els preus més avantatjosos en gairebé tots els productes, mentre que Londres és la més cara de totes aquelles que foren objecte d'estudi. Pel que fa a les ciutats europees, les enquestes es realitzaren a París, Madrid, Lisboa, Andorra i Londres.

Per altra banda, i en contra del que se sol afirmar, les ciutats portugueses no són més barates que les espanyoles properes a la frontera lusa. A la zona nord, l'únic que surt més econòmic (un 7 per cent) són els lubricants i a la zona centre (Elvas) i al sud (Faro) només el tabac és més barat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.