nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Cort mostra preferència pel projecte més mercantilista per a la Gerreria

L'opció de Llabrés Feliu, que potencia els despatxos, es perfila com la guanyadora

El tècnics d'Urbanisme de l'Ajuntament de Palma mostren preferència pel projecte presentat per Llabrés Feliu-Gerencia Inmobiliaria Balear per reformar la Gerreria, segons fonts properes a l'equip consistorial.

Aquesta empresa planteja unes directrius que potencien fins el màxim que permet el plec de condicions la construcció d'oficines allà on es podia optar també per fer habitatges. Així mateix, pretenen edificar en tots els llocs on es podia triar també habilitar espais lliures. Els paràmetres potencien la rendibilitat de les obres, però redueixen el caràcter residencial de l'àrea.

Com informàrem, en el concurs d'adjudicació només hi és present una altra empresa, Construcciones Brues, que enfoca la reforma des d'un punt de vista oposat. Aquesta firma percep el barri com una futura zona on prevalgui la residencialitat i minva les possibilitats de construir oficines. De la mateixa manera, no preveu edificar en tots els indrets on seria possible i està a favor de crear zones per al passeig o l'esbargiment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.