nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

La Policia Local imposa la primera multa de trànsit dels darrers 12 anys

La Policia Local de Porreres imposà, la setmana pasada, la primera multa de trànsit en dotze anys. La sanció va recaure sobre un jove que conduïa una motocicleta i estava fent cabrioles enmig del carrer.

El batle, Pep Roig (PP), va afirmar ahir que «aquesta multa ha servit per escarmentar aquests joves que es pensaven que el carrer era seu i podien fer tot el que volien i de qualsevol manera. Després de la multa es varen adonar que actuam amb contundència i, d'allò ençà, el nostre major problema ha desaparegut de sobte».

De fet, la decisió de l'Ajuntament de tornar a posar multes de trànsit a partir del passat mes de novembre estava encaminada cap a aquest col·lectiu de motoristes. Malgrat això, el batle Roig explicà que encara ara hi havia problemes de trànsit, però que «la major part d'aquests són inevitables per l'estructura dels carrers de la vila».

Entre les mesures posades en pràctica per la Policia Local des del mes de novembre, s'hi troben la detenció de motocicletes per comprovar si compten amb tots els permisos, així com proves per detectar possibles manipulacions de motors, etc. Per no poder excusar cap veí del pagament de les sancions, el batle ha fet que la tramitació de les multes es faci a través de Trànsit, mitjançant la Guàrdia Civil. La Sala comunicà a tots els veïns la posada en marxa d'aquestes mesures amb un ban municipal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.