algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

El CIM pressuposta en 195 milions cinc projectes de millora de carreteres

El Consell Insular de Mallorca (CIM) té previstes obres de millora a la seva xarxa de carreteres per una quantia de 195 milions de pessetes. Entre els projectes programats, destaca la realització del primer carrilet bici del CIM, que es farà a Felanitx.

Ja aprovat i pendent d'adjudicació hi ha la millora del revolt de ses Andreves a la carretera Portocristo-Cala Millor per tal d'eliminar la perillositat que presenta a l'actualitat. Aquest projecte al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar s'ha retardat a causa de les dificultats per aconseguir els terrenys dels veïnats i comptarà amb una dotació de quasi seixanta-set milions de pessetes.

També pendent d'adjudicació es troba l'obra de la rotonda a l'entrada de ses Salines per tal de disminuir la velocitat per entrar al centre urbà i que té un pressupost de 10'7 milions de pessetes.

Així mateix, hi ha tres projectes ja elaborats pel Consell de Mallorca que estan pendents d'aprovació i que afecten els termes municipals de Capdepera, d'Alaró i de Felanitx.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.