cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Mallorca podria comptar amb un parc temàtic basat en les rondalles

El tercer premi del concurs de projectes turístics cerca finançament institucional

La idea d'un futur parc temàtic sobre les rondalles mallorquines comença a prendre forma. Aquest treball, elaborat per Miquel Riera Alcover, aconseguí el tercer premi de la segona edició del concurs de projectes empresarials turístics convocat pel Govern balear.

Ara ja està cercant el finançament necessari per tal que pugui ser una realitat i donar pas a la creació de tot una empresa turística integrada dins les xarxes del turisme, la cultura, la Universitat i les noves tecnologies.

Riera Alcover, renebot del mateix compilador de les rondalles, mossèn Antoni Maria Alcover, considera que un petit parc dedicat a aquests clàssics de la literatura i de la cultura mallorquina en general «podria servir d'estímul per descobrir o rellegir les rondalles; viure la màgia dels contes i les faules i honorar el nom de l'autor», va declarar Riera.

A més, una vegada creat el parc, la intenció de fundar un organisme d'estudi i promoció de les rondalles que tingui com a objectiu principal conservar i mostrar els elements que surten a les rondalles, com professions, eines, costums, cançons, la natura, etc., i potenciar la lectura d'aquests contes entre els estudiants.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.