algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 14°
14°

Els barris de Palma no poden créixer com preveu Cort, segons UM

«Les barriades així com estan no estan en disposició de créixer com es preveu en la revisió de PGOU de Palma», afirmaren els màxims representants de la direcció d'UM-Palma.

El candidat a batle Ferran Trujillo i el seu equip directiu advertiren sobre les múltiples deficiències que la seva formació ha detectat en visitar alguns barris de Palma. Per ara han fet prospeccions a Son Sardina, s'Aranjassa, Polígon de Llevant, Establiments, la Calatrava, el Molinar, Gènova, el Jonquet, el Terreno, Coll d'en Rabassa, Verge de Lluc i ses Veles.

Els greuges que hi han percebut "considerà" podrien incremantar-se amb les perspectives urbanístiques del pla general de l'equip de Govern municipal del PP. «Quan es parla de moratòria, quan la gent ha sortit al carrer per demanar una aturada, la nostra ciutat es mereix que es faci una reflexió, encara més profunda que en el conjunt de l'Illa».

Els plantejaments de construcció que hi ha sobre la taula, incidí, superen la capacitat d'«infraestructures» del municipi. «El polítics tenen la gran responsabilitat de fer les modificacions pertinents al pla per aconseguir el creixement sostenible». Els dirigents d'UM admeten que «el millor és tenir la revisió del pla general aprovada tan aviat com sigui possible», però manifestà que «no es poden fer les coses d'un dia per l'altra» i que «el CIM hauria de retornar el PGOU a l'Ajuntament de Palma perquè s'hi incloguessin modificacions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.