algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Breus

• Palma

Agressió Dimarts va ser arrestat per funcionaris del Cos Nacional de Policia el presumpte agressor Juan B.D., de 43 anys. Una telefonada d'auxili al 091 per un comunicant anònim informà que agredien una dona en un domicili particular del parc Los Almendros. La víctima havia aconseguit fugir del domicili familiar i refugiar-se a casa d'uns veïns. Els agents comprovaren que la dona tenia diverses lesions als braços, al tòrax i al coll. La víctima assegurà als agents que el seu espòs pocs minuts abans l'havia copejat i intentat ofegar, per la qual cosa va haver de fugir per cercar ajuda. DdB.

Amenaces José D.V., de 27 anys, i Francisco C.D., de 26, han estat detinguts per funcionaris del Cos Nacional de Policia acusats d'amenaces a un ciutadà que deu dies abans havia estat víctima de robatori pels mateixos individus. L'obligaren, sota amenaces amb una navalla, a treure 15.000 pessetes d'un caixer automàtic de la plaça Pere Garau el dia 12 de novembre. DdB.

Roba un cotxe El Cos Nacional de Policia ha detingut Francisco Javier B.F., de 28 anys, acusat de robatori amb força a un turisme aparcat a la plaça Cuadrado. El detingut té més de 25 antecedents per diferents delictes i ha estat presentat a l'autoritat judicial. DdB.

Roben en una nau El Cos Nacional de Policia es troba a hores d'ara investigant un robatori que es produí la matinada d'ahir a l'empresa Socías Suministros Industriales, situada al polígon de Son Castelló. Els autors dels fets, que se sospitava que es tracta d'una banda que sabia molt bé quin terreny trepitjava i tenia molt clar el que volia, entraren a l'edifici pel respirador del sostre d'uralita. Des de l'interior pogueren accedir també a la nau limítrof, el Supermercado del Automóvil. Sostragueren material industrial per valor d'un milió i mig de pessetes, a més de 25.000 en efectiu d'una caixa, i tot ho carregaren en un cotxe que també pertanyia a l'empresa, amb el qual fugiren. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.