algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Breus

• Inca

Serralt de les monges L'Ajuntament d'Inca va aprovar al darrer plenari encetar els tràmits per expropiar els terrenys que integraran el futur parc públic del Serralt de les Monges. Després d'aquesta passa, l'Ajuntament ara contactarà amb tots els propietaris afectats per negociar el preu de compra. Segons va comentar el regidor d'urbanisme, Tolo Seguí, ja s'ha arribat a un principi d'acord amb la majoria dels afectats, la qual cosa permetrà accelerar de manera notable els tràmits d'expropiació. En total es calcula que la inversió per a l'adquisició de les finques pot oscil·lar entre els 35 i els 40 milions de pessetes. La nova zona verda tindrà una superfície total de més de 70.810 metres quadrats, si bé l'Ajuntament només n'haurà de comprar 53.638 perquè hi ha una part de la seva propietat. DdB.

• Alaró

Queixes pels fems El batle d'Alaró, Francesc Rosselló , va expressar al darrer ple el seu malestar pel deficient servei de recollida de fems que el concessionari dóna al poble, especialment pel que fa a la recollida selectiva domiciliària, que no ha millorat tot i la sanció que es va imposar a l'empresa per part de la Mancomunitat del Raiguer. Per tal de millorar aquest servei, es fan comptes col·locar fins a 16 contenidors de llaunes en diferents carrers del poble. D'altra banda els alaroners no veuran incrementades les tarifes per la recollida dels fems després que al darrer ple no es pogués aprovar en abstenir-se PP i PSM i no tenir el PSOE la majoria suficient. D'aquesta manera l'Ajuntament s'haurà de fer càrrec d'un dèficit de 5 milions de pessetes. DdB.

Obres irregulars El Partit Popular d'Alaró ha presentat un escrit a la Casa de la Vila demanant la immediata paralització de les obres de millora que s'estan duent a terme al poliesportiu municipal. Els populars al·leguen que el nou tancat que s'està instal·lant no es correspon amb el projecte aprovat i que l'empresa no ho està col·locant de manera correcta. El batle, Francesc Rosselló, per la seva banda va indicar que les obres es feien seguint el projecte i que els tècnics no havien detectat fins al moment cap irregularitat. DdB.

• Santa Maria

Servei del poliesportiu L'Ajuntament de Santa Maria ha tret a concurs la concessió de l'explotació de les instal·lacions del poliesportiu municipal, després que l'actual adjudicatari hagi notificat la seva intenció d'abandonar el seu lloc. Les bases del contracte estableixen que es farà una concessió inicial d'un any prorrogable de manera anual fins a 10. L'Ajuntament donarà una subvenció de 100.000 pessetes mensuals a la persona encarregada que s'haurà de fer càrrec del manteniment de les instal·lacions esportives. DdB. u Calvià

Sarau Solidari Calvià acollí ahir, amb motiu del Dia del Voluntariat, el Sarao Solidari, una jornada organitzada pels Voluntaris de Calvià i que comptà amb nombroses activitats. Hi hagué actuacions ben variades amb Agustín el Casta, Los Malditos i Vagina Off; una cursa popular, exhibició d'automodelisme i cotxes dirigits o vaixells en miniatura. A més, es va presentar una exposició de material d'ONGs, amb la participació de Mallorca Solidària, Greenpeace, Projecte Home, Amnistia Internacional, Unicef, Fundació Vicenç Ferrer, etc. La jornada es va tancar amb ball de la mà de Sabor Latino. DdB.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.