nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Els comerciants diuen que les obres de la plaça són compatibles amb el mercat

Els botiguers asseguren que les vendes han baixat un 40% les darreres setmanes

L'associació de Comerciants de Santa Maria afirma que les obres de reforma de la plaça d'Espanya són perfectament compatibles amb la celebració del mercat setmanal. Així ho va posar de manifest ahir vespre el president de l'entitat, Vicenç Matas, que proposà una ubicació alternativa per al mercat setmanal. Aquest recinte inclouria els carrers marquès de la Fontsanta, Jaume I, Paborde Jaume, Olesa, la plaça de la Vila i també la mateixa plaça d'Espanya.

En aquest sentit Matas suggerí als responsables municipals que «tanquin el recinte on es fan les obres i també que s'il·luminin els vespres per dotar l'espai d'una major seguretat. Així es podrien emprar els carrers exteriors sense cap dificultat».

Els comerciants asseguren que la nova ubicació del mercat no és la més idònia perquè a la zona no hi ha tota una sèrie de serveis que donen els comerços, tant als mateixos placers com als visitants del mercat.

D'altra banda, durant les dues primeres setmanes que el mercat s'ha eliminat de la plaça d'Espanya els botiguers diuen que les seves vendes han baixat una mitjana del 40%, i també mantenen que els venedors de la plaça han patit un fenomen molt similar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.