algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 17°
17°

El Govern aprofita la Fira per posar la primera pedra del centre de salut

La vila estava ahir de festa grossa amb motiu de la celebració de la Fira, que tot i ser modesta ha mantingut el seu caràcter tradicional i que s'ha caracteritzat per orientar-se més cap al poble que cap a fora.

Mentre que, ja de bon matí, als carrers del centre es començaven a muntar les parades, a l'altra banda del poble, vora Son Ramis, es duia a terme la col·locació oficial de la primera pedra del futur centre de salut.

El president del Govern, Jaume Matas, i el conseller de Sanitat, Francesc Fiol presidiren amb la batlessa, Margalida Miquel, i tot el consistori llubiner en ple, un acte revestit de tons ja electoralistes.

La batlessa Miquel va explicar que el vell dispensari mèdic ja tenia 14 anys i havia quedat petit per a les necessitats del poble. Per això s'havia plantejat la necessitat de fer un nou centre. Fiol per la seva banda va recordar que a més d'aquesta obra el municipi comptaria aviat amb el nou hospital comarcal que faria incrementar la qualitat de vida dels veïns. Jaume Matas simplement lloà el projecte del centre i ressaltà la millora que suposarà per a l'atenció sanitària dels veïns.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.