cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

L'Ajuntament tomarà 31 obres il·legals més en casetes de sòl rústic

Aquests expedients d'infracció se sumen als 36 que hi ha oberts des de principi d'any

L'Ajuntament de Llucmajor aprovà ahir iniciar els tràmits per l'enderrocament de 31 obres il·legals i il·legalitzables en casetes situades en sòl rústic.

Segons exposà ahir el regidor d'Urbanisme, Joan Jaume, «totes aquestes cases es troben en parcel·les de 7.000 o 14.000 metres quadrats i s'han excedit en la superfície construïda, ja sigui mitjançant l'ampliació de l'habitatge, fent porxos, etc». Els 31 expedients d'infracció urbanística, que des d'avui es començaran a tramitar, inclouen a més de l'enderrocament de la superfície construïda que s'excedeix del volum permès, sancions econòmiques que representen des del cinc al cent per cent del preu de construcció. El mes d'abril la Sala ja obrí trenta-sis expedients d'esbucament d'obres en sòl rustic que en aquest moment es troben en la fase de presentació d'al·legacions.

La tramitació per esbucar aquesta trentena d'obres en sòl rústic començarà demà mitjançant la realització d'una valoració de la zona que s'ha d'esbucar i de l'expedient de sanció econòmica.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.