algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

El PP apuntala un comitè electoral «sense guanyadors ni perdedors»

El president, Joan Verger, insistí en el fet que recull totes les sensibilitats

L'executiva del PP balear donà ahir un vistiplau unànime a la configuració del comitè electoral que havien consensuat els seus màxims líders i que recull totes «les sensibilitats» de la formació conservadora «sense guanyadors ni perdedors» per treballar des d'ara amb «tranquil·litat» en paraules del seu president, Joan Verger.

Finalment, ni Verger, ni el president del Govern, Jaume Matas, ni l'expresident Gabriel Cañellas tenen una clara majoria en un òrgan clau en la nominació dels candidats i la confecció de les llistes. Unes llistes de les quals Verger no vol sentir parlar fins els mesos de març o abril, pel que advertí que ningú no faci pressions per saber si hi serà present o no. De la mateixa manera que assegurà que no s'ha adoptat cap decisió respecte del futur de Cañellas.

Quant al comitè, el canyellista Joan Forcades en continua de president i el conseller d'Educació i afí a Matas, Manuel Ferrer, en serà el secretari. Dels set membres restants, els més propers a Matas són Francisco Molina, president de Noves Generacions de Marratxí, Margalida Vilanova, del PP-Calvià, i Cristòfol Pons Franco, president del PP-Ciutadella. En la línia més vergerista se situa Andreu Mesquida, vicepresident del PP-Manacor, i Joan Colomar, president del PP a Eivissa. Com a representants de la junta electoral de Palma, presidida per José María Rodríguez, hi són Teodoro Serra i Josep Maria Cabrer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.