algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10.08°
10°

La Sala reclama al Govern la urgent construcció de l'institut del Moll

Tots els grups donaren suport a la moció presentada per UMP

L'Ajuntament de Pollença demanarà al Govern balear la immediata construcció de l'institut de secundària del Moll. Així es va acordar, per unanimitat, al darrer ple de la corporació arran d'una moció presentada en aquest sentit per Unió Mollera Pollencina.

La construcció de l'institut d'ESO es va acordar ja l'any 96 quan Ajuntament i Ministeri d'Educació arribaren a un principi d'acord pel qual la Sala havia d'aportar els terrenys i Madrid edificaria el nou centre que s'havia d'inaugurar per al curs actual. L'Ajuntament va cercar el solar necessari dins del nucli urbà del Port ja que havia de comptar amb tots els serveis.

Tot i que es va redactar el projecte bàsic, el definitiu va quedar paralitzat l'any 97 a causa de la transferència de competències educatives al Govern balear.

Segons esmentà el grup d'Unió Mollera Pollencina, «malgrat les insistents demandes fetes des de l'Ajuntament, no tenim coneixement que la Conselleria d'Educació hagi elaborat encara el projecte d'execució del nou institut del Port de Pollença».

La construcció del nou centre escolar possibilitaria que bona part dels alumnes del Moll no s'haguessin de desplaçar fins al Port d'Alcúdia per poder continuar els seus estudis del segon cicle d'ESO.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.