lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

El CIM recupera un antic projecte per fer l'accés a la platja d'en Repic

També preveu ampliar el camí del pont de Can Rave

Ara fa vuit anys, el CIM va redactar un projecte per fer un nou accés a la platja d'en Repic, amb la construcció d'un pont, que en aquell moment va quedar en res.

Ara s'ha decidit recuperar la iniciativa, ja que es considera que l'esmentat tram de la carretera del Port és un punt negre de la circulació que ha de menester una reforma. La consellera d'Ordenació del Territori del Consell, Mercè Amer, i l'enginyer Enrique Gràcia visitaren ahir Sóller per explicar als membres del pacte de govern els detalls del projecte.

Per començar, es contempla una connexió entre la carretera C-711 i la que va a la platja, que seria completament recta, amb un nou tram d'uns 120 metres de llargària i un pont de vuit metres, és a dir, més ampla que l'actual. El cost del projecte serà de 40 milions de pessetes aproximadament i serà finançat pel Consell Insular de Mallorca.

D'una altra banda, Mercè Amer aprofità la seva visita per presentar un altre projecte, el de reforma del pont de Can Rave, sol·licitat des de fa temps per l'institut Guillem Colom. El projecte està pressupostat en 15 milions de pessetes i preveu l'eixamplament del pont per permetre l'accés sense problemes dels autocars que transporten els alumnes a l'institut i facilitar la circulació de vehicles de gran volum a més d'afavorir l'aparcament a la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.