cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 17°
22°

Un cigne negre de l'hort del Rei de Palma apareix mort i amb el coll trencat

Un cigne negre de l'hort del Rei aparegué ahir dematí mort i amb el coll trencat. Inspeccionat pels seveis municipals, es va veure que havia sofert una clara acció de violència per part d'alguns desaprensius, que acabaren amb la vida de l'animal després d'haver-lo maltractat.

Tot fa pensar que el grup de desaprensius aprofitaren que els encarrregats del parc deixaren una porta oberta per entrar i posar-se a violentar el cigne. El grup d'EU a l'Ajuntament lamentà que no es faci una vigilància més gran d'aquesta zona, la qual cosa tal volta hauria evitat la mort del cigne.

S'ha de pensar que l'hort del Rei és responsabilitat de Cort, i no és la primera vegada que aquests animals sofreixen atacs per part de desaprensius. Fa uns anys un d'aquests animals va ser mort a pedrades. No obstant això, aquesta vegada l'acte va ser molt més vandàlic, ja que l'individu o individus que perpetraren l'acció feren actes d'autèntic acarnissament. De fet, el cos del cigne va ser sotmès a una revisió amb radiografies i es va poder comprovar que tenia el seu estilitzat i singularíssim coll completament trencat i torçat, com si l'haguessin agafat pel cap i li haguessin fet fer voltes fins matar-lo.

Aquest tipus de cignes són molt dòcils, i tot fa pensar que no va oferir cap tipus de resistència a l'atac dels malfactors.
En aquest sentit, la mort del cigne es pot convertir en un problema polític, ja que és més que probable que l'oposició demani més explicacions oficals a Cort sobre la manera com es vigilen aquests animals.

Sobretot a la nit, la zona de l'hort del Rei no sembla tenir gaires condicions de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.