algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

L'aparcament de les Estacions tancarà demà per l'inici de les obres del parc

Les línies de l'EMT sortiran des dels carrers del costat

L'inici de les obres del parc de les Estacions és imminent. Demà mateix es procedirà al tancament del pàrquing de la plaça d'Espanya per tal de començar-ne els mesuratges i altres obres preliminars.

El regidor de Governació i responsable de Seguretat Vial a l'Ajuntament de Palma, Joan Bauzà, confirmà ahir que l'empresa a la qual s'adjudicarà finalment el projecte, Dragados, juntament amb SFM (Servei Ferroviari de Mallorca), començaran a partir de demà els mesuratges topogràfics, neteja i tancament de la zona «per començar en breu les obres del futur Parc». La zona fins avui ha servit per aparcar una mitjana de 600 vehicles, malgrat que la seva capacitat oficial és de 450 places. Demà, tots aquests cotxes hauran de ser estacionats en dos espais públics alternatius com són els aparcaments de Sa Nostra i de Gesa, situats a la part baixa de les Avingudes.

Segons explicà Joan Bauzà, aquests dos aparcaments prevists per acollir els cotxes de al plaça d'Espanya són els més indicats, tant per la seva proximitat com per la seva capacitat. El pàrquing de Sa Nostra només és utilitzat al 12 per cent de la seva capacitat i el de Gesa oscil·la pel 80 per cent. «És per això, que de moment emprarem aquests dos aparcaments, actualment desaprofitats», precisà Bauzà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.