cielo claro
  • Màx: 22.63°
  • Mín: 13.08°
22°

Tremola l'obelisc de mossèn Alcover

La construcció dels aparcaments on hi ha el monument pot canviar-ne la ubicació

La construcció dels aparcaments subterranis a la plaça de Jordi Caldentey, on es troba situat el monument dedicat a mossèn Antoni Maria Alcover, instal·lat l'any 1963, fa que perilli la ubicació de l'obelisc en un altre indret de Manacor.

Això ha provocat que col·lectius i gent del poble es preocupin d'aquest monument i de la seva ubicació.
El delegat de Cultura de l'Ajuntament de Manacor, Joan Barceló (PP), ha volgut deixar clar que «la intenció de l'equip de govern és que el monument no es mogui del lloc on està ara. El fet és que, durant el temps en què es fan les obres dels aparcaments subterranis, l'obelisc s'ha de canviar de lloc perquè no perilli la seva integritat. Però una vegada acabades les obres, tenim molt clar que el lloc del monument es a la plaça Jordi Caldentey».

El procés per desmuntar l'obelisc és encara una incògnita. «Vaig consultar amb l'arquitecte com s'havia de fer per canviar-ho de lloc i no se sap si es desmuntarà amb peces o si es farà tot plegat», explica Joan Barceló.

El delegat de Cultura es mostra sorprès pel rebombori que ha provocat aquest assumpte. «En part, crec que això és positiu perquè demostra que la gent del poble coneix Mossèn Antoni Maria Alcover i la seva obra, que comença a estimar aquesta figura i se'l respecta moltíssim».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.