algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

Mateu Morro accedeix a la secretaria general del PSM amb un ampli suport

El consens entre direcció i delegats fou la nota predominant

No hi ha hagut sorpreses. El catorzè Congrés del PSM s'ha desenvolupat tal i com havien previst els màxims líders i el clima dominant ha estat el de cohesió i absència de discrepàncies. Tot plegat, ha suposat un «èxit», per a la direcció del partit.

Tant el relleu a la secretaria general com les línies d'estratègia política han comptat amb un suport quasi unànime i el punt que podia provocar més discussió i debat "una possible coalició electoral amb UM per accedir a les Corts" es deixa obert i emplaçat a la correlació de forces i acords institucionals que sorgeixin de les eleccions autonòmiques i municipals del juny del 99.

Així, l'informe de gestió del secretari sortint, Pere Sampol, obtingué dissabte el vot favorable d'una gran majoria i ahir la ponència política defensada pel secretari entrant, Mateu Morro, rebé el suport de quasi tots els delegats, amb dues úniques abstencions.

També la comissió executiva proposada per Morro va rebre el vistiplau dels 230 delegats que participaren al Congrés. Hi són tots els «pesos pesants» "Pere Sampol, Sebastià Serra i Maria Antònia Vadell" i es renova amb noves cares. Es presentà una única candidatura, però oberta i el que rebé més vots favorables fou, en tot cas, Mateu Morro, amb 117 dels 230 possibles.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.