algo de nubes
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 7.61°
16°

Crida per salvar l'escala de la plaça

A Pollença s'ha constituït, ara, una plataforma en defensa de l'escala de la plaça Major, en un moment en què l'empresa concessionària ja ha començat a executar el projecte de reforma.

La Plataforma pro escala de la plaça Major de Pollença no tan sols s'ha creat en dos dies sinó que a més ha estat prou eficient per convocar una concentració per a demà divendres, a les 21 hores. El que es pretén ara és modificar el projecte redactat per l'equip d'arquitectes que dirigeix la catalana Rosa Barba.

Com es pot suposar, la reivindicació es portarà a terme davant l'escala de la plaça, un element arquitectònic que en el projecte que s'està executant és substituït per una àmplia rampa. Aquesta vegada sembla que la gent de Pollença no es vol quedar muda sinó que vol sortir al carrer i reivindicar el manteniment de la l'escala de la plaça Major, malgrat que el projecte hagi estat en exposició pública en dues ocasions, segons els tècnics municipals. Durant aquest període ningú no hi va presentar cap al·legació. La Plataforma pro escala, que es creà dimecres a la nit, va començar ahir a recollir firmes per tot el poble de Pollença.

També es va portar a terme una campanya per conscienciar els veïns del «valor que té el temps» "referint-se al valor històric d'aquesta plaça" i, alhora, per mobilitzar el personal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.