lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

Matas espera treure endavant la seva llei turística abans que acabi l'any

El ministre Rodrigo Rato va lloar els efectes de la moratòria balear sobre els hotels

Jaume Matas manifestà ahir a Londres, on visità la World Travel Market, que abans que acabi l'any el Govern té previst aprovar la Llei General Turística. Així mateix, el ministre d'Economia, Rodrigo Rato, es va desfer en elogis per la llei de moratòria turística.

Matas no volgué explicar el contingut concret de la llei, per avançà que mantindria la filosofia de la llei de moratòria turística, posant esment en substituir les places obsoletes per altres de més qualitat, i apostant fort per una desestacioalització del sector i preservant el medi ambient.

En aquest sentit, Matas reiterà les intencions del Govern de demanar doblers, tant als fons europeus com a l'admnistració central per tal de poder dur a terme les desclassificacions de sòl necessàries.

«Aquestes desclassificacions s'han de fer sigui com sigui, sempre respectant els drets dels ciutadans», declarà el president, qui tornà a apostar per la compatibilització de creació de riquesa amb un creixement sostingut de l'economia. Quant a les expectatives per a l'any que ve de turisme britànic, el cap de l'Executiu reafirmà les paraules del conseller Gonzàlez Ortea, quan parlà d'un lleuger increment a la temporada baixa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.