algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

El Govern pretén que no es pugui edificar a 500 metres de la costa

Les directrius d'ordenació del territori (DOT), que el Govern remetrà al Parlament el mes de gener, comtemplen la impossibilitat de construir a menys de cinc-cents metres de la línia de la costa.

La Conselleria de Medi Ambient no ha rebut cap al·legació en contra d'aquesta mesura que ja anunciava l'avançament de les DOT publicat el mes d'octubre del 1997. D'aquesta manera, si el PP dóna el vistiplau definitiu a la mesura, el litoral de les Balears quedaria protegit fins a mig quilòmetre de la línia costanera.

En l'avançament de les DOT es diu que aquesta franja tindrà la categoria d'Àrea de Protecció Territorial.
Segons el text de l'avançament, «el criteri principal per a l'ús d'aquests espais ha de ser preservar-los com a espais lliures on generar àmbits amb atractiu ambiental, limitant el mal fet per les inundacions, habilitant espais per al desenvolupament de recorreguts paisatgístics... S'hi afavorirà el desenvolupament d'activitats de millora forestal, particularment les de repoblació forestal, les de restauració del paisatge i l'establiment de recorreguts orientats al gaudi del paisatge i del medi ambient».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.