cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Veïns de Sant Miquel exigiran danys i perjudicis pel pla Mirall

Els botiguers denuncien la «ineptitud» dels obrers i pèrdues milionàries

64870
El pla Mirall justifica el nom de la costa de la Pols. | D. Oliver.

Comerciants i veïns de les confluències de Sant Miquel demanaran danys i perjudicis pels greuges que han patit per culpa de les obres del pla Mirall.

Exemple sagnant de la situació és el carrer dels Moliners. Les obres per canviar les canonades i la pavimentació començaren el mes de maig passat, amb la previsió d'acabar el 15 de juliol. Avui encara estan inacabades i, segons les darres notícies que han rebut els veïns, poden estar acabades per Setmana Santa. «M'han causat devers un milió i mig de pèrdues» denuncia Albert Gracias, propietari de Samo, marcos i molduras, negoci situat en el número 6 de la via. «No hi ha hagut projecte ni direcció, només ganes de gastar doblers», afirma.

En aquest dilatat període de temps, les obres han causat una desena de tallades d'aigua, una pala excavadora provocà una fuita de gas, s'han espenyat entrades, pedres de la part baixa de les façanes i cantonades. El temps que ha estat perforant el carrer ha mogut els terrenys i, per diverses causes patit crulls en l'interior. «Ha estat per culpa de la poca qualificació dels treballadors "afegeix Albert", han hagut de tornar enrere, sempre seguit, perquè havien fet malament les coses». La seva inquietud arriba al límit: «Fa uns vint dies va venir Emaya i va fer una prospecció per veure com havien instal·lat la canonada de les aigües brutes. Veren que feia una panxa i que s'hi acumulen residus. És la que està a baix de tot. Ara ho hauran d'aixecar tot un altre pic!». Si la cosa no canvia «estam disposats a denunciar-los», adverteix.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.