nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

El poble prepara talls a la carretera com a protesta contra el Govern

Exigeixen la instal·lació de semàfors per evitar més accidents

Les entitats i associacions de Vilafranca preparen talls a la carretera com a acte de protesta contra el Govern balear perquè des de la Conselleria de Foment no instal·len els semàfors reguladors de trànsit que el poble demana des del 1990.

La manifestació està prevista per a divendres dia 4 de desembre a les 18'30 hores i consistirà en llegir un manifest a la plaça Constitució i després s'envairà el pas de vianants ubicat a la carretera durant un espai de deu minuts, tallant així la circulació.

Segons va explicar Jaume Sansó, com a delegat de Participació Ciutadana, «dissabte passat es va reunir la comissió de Cultura i va sorgir la iniciativa de preparar qualque acte per reivindicar la instal·lació de semàfors a les entrades del poble amb l'objectiu de regular el trànsit, ja que el tram de la carretera que passa per mig del poble és molt perillós per als vianants».

El fet que dilluns a vespre es produís un accident mortal i com a conseqüència de la col·lisió es va ferir una dona major que circulava per damunt la voravia ha provocat una gran indignació entre la gent del poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.