cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°
10°

El Govern balear crearà quatre parcs recreativonaturals al voltant de Palma

Miquel Ramis anuncia importants mesures mediambientals fins a la fi de la legislatura

El Govern balear crearà en un termini breu quatre parcs recreativonaturals a Bunyola, Esporles, Andratx i al bosc de Bellver. Aquestes actuacions, segons declarà ahir el conseller de Medi Ambient, Miquel Ramis, tenen com a finalitat contribuir a la creació d'un anell verd al voltant de Palma.

Miquel Ramis avançà també que en els propers mesos el Govern balear durà a terme importants iniciatives de caràcter mediambiental. Entre elles, una destacada inversió a Menorca. S'ha de recordar que el Govern té reservats 425 milions per a l'adquisició de patrimoni natural a l'Illa. Aquests doblers es podrien destinar o a l'adquisició d'una finca o a la compra del camí de Cavalls.

Ramis efectuà aquestes declaracions en el transcurs de la signatura d'un conveni amb el Ministeri de Defensa per a l'adquisició de la finca del dipòsit de Mines de Caubet, ubicaca al terme muncipal de Bunyola. Aquesta finca, que ocupa quasi quatre hectàrees, ha estat adquirida per 9.983.685 pessetes per ser habilitada com una àrea recreativa d'ús públic. Segons Ramis, es tracta d'un espai que presenta valors naturals i paisatgístics que són compatibles amb l'accés i l'esplai dels ciutadans.

El conseller de Medi Ambient volgué ressaltar que amb aquesta nova àrea es començava a cobrir el dèficit d'espais d'aquest tipus al voltant de Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.